Final TPM & Konferansı (Türkiye)

DEM-SaCROS projesinin Final Ulusötesi Proje Toplantısı ve Konferansı 17-18 Ağustos 2023 tarihlerinde Eskişehir Teknik Üniversitesi Ulaştırma Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya proje konsorsiyumunun tüm üyelerinin temsilcileri katıldı. Toplantı sırasında her ortak proje sonuçlarının kısa bir açıklamasını yaptı. Ayrıca elde edilen modülleri geliştirmek için olası görevler ve diğer bazı yeni proje fikirleri de tartışıldı. Final konferansı sırasında güvenlik açısından kritik operasyonlar ve Raylı Sistemler Yol, Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik ve Raylı Sistemler İşletmeciliği alt bölümleriyle ilgili geliştirilen modüller sunuldu ve kısaca tartışıldı. Final toplantısı ve konferansından bazı fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.